Over ons

Nu je aan je bar, keukentafel of op de bank geïnstalleerd bent met een ijskoude Gin & Tonic in je hand, begin je je vast af te vragen wie de oprichters achter Gin & Tonic Recepten zijn. Daar vertellen we je op deze pagina meer over. 

Het be-gin

Wij zijn Casper en Carmen. Levensgenieters, vakantiegangers en sportievelingen met een gezonde drive tot ondernemen. Vanuit onze eigen passie voor lekker eten en een goed drankje begonnen we een aantal jaar geleden te experimenteren met Gin & Tonic. Toen nog in een bar. In de huidige tijd (=pandemie) is dat bijna niet meer in te beelden, vandaar dat ook wij thuis verder aan het testen sloegen met Gin & Tonic. Samen, in gezelschap van vrienden of met familie. Wij kwamen erachter dat eigenlijk veel meer mensen een goede Gin & Tonic kunnen waarderen en besloten deze informatie te delen op gintonicrecepten.nl. 

En toen…

Lange tijd stelde onze site ‘’niet zo veel voor’’ en was er naast het studeren weinig energie een aandacht om met de website bezig te zijn. Tot even geleden. We waren student af, en konden ons naast onze banen in de IT en zorg meer tijd besteden aan de blog. De website heeft een flinke beurt gekregen: nieuwe feitjes over het maken van een Gin & Tonic, interessante informatie over bepaalde gin soorten en stappenplannen om ook thuis te gaan mixen.

De huidige site

Op dit moment presenteren we niet alleen veelzijdige informatie over de daadwerkelijke Gin & Tonic, maar bieden we ook eigenhandig samengestelde Gin & Tonic Boxen aan. Gewoon voor jou. Om thuis net zo’n lekkere cocktail te mixen als in de bar. En om er op een laagdrempelige manier achter te komen welke gin jij lekker vindt.

Onze missie

De wereld van Gin & Tonic zo toegankelijk mogelijk maken voor een breed publiek, zodat jij kunt ontdekken welke smaak bij jou past en uiteindelijk kunt genieten van de perfect serve.

Leuk dat je een kijkje neemt of dat je klant bent op onze website. Geniet van je Gin & Tonic, cheers!